Behandlingar

Tandläkarbesök

Välkomna till oss för en undersökning! du kommer alltid till tandläkaren först för en undersökning av dina tänder, bett och slemhinna. Vid fortsatt behandling får du ett terapi- och kostnadsförslag.

Förebyggande tandvård

Våra tandhygienister hjälper dig förebygga tandlossning och karies. Behandling ger  våra duktiga tandhygienister Helena Kowalska och Jenny Engren.  De har över 20 års erfarenhet och har jobbat många på specialisttandvård. Förebyggande tandvård innebär avlägsnande av bakteriebeläggningar och tandsten, behandling av fördjupade tandköttsfickor, och att följa våra tandhygienisters goda råd om hur du dagligen tar hand om dina tänder, implantat och ditt tandkött.

Implantat

På kliniken utförs implantatkirurgin av Joakim Ahlcrona leg tdl, samt svårare fall av vår käkkirurg Peter Abrahamsson.  Vi har över 20 års erfarenhet av alla stora implantatmärken så som Astra,Nobel Biocare, Straumann, Biomet / 3i.

Digital avtryckstagning

Vi hart jobbat i många år med digital avtryckstagning för tandbroar, implantat kronor och bettskenor.  Tänderna filmas med en lite digitalkamera i munnen. Vi tar ca 3000 bilder av dina tänder som bilda en 3D modell av dina tandrader. Det är mycket behagligt för dig som patient att få slippa jobbiga avtryck.